Estrena de Un matrimoni de Boston a la Sala Els Carlins

11.10.2010

Una nova estrena arriba a la Sala Els Carlins. Es tracta de "Un matrimoni de Boston" de David Mamet. Una comèdia d'insinuacions que serà representada el dissabte 16 d'octubre a les 22:15h, els diumenge 17 i 24 d'octubre a les 18:15h.

"Un matrimoni de Boston" és un nou projecte teatral del Casal Familiar Recreatiu i és un text que parla sobre allò que amaga el llenguatje i revela el comportament. Un matrimoni de Boston ens parla sobre complicitats i contradiccions, sobre hipocresies i crueltats. Un diàleg agut on es manifesten swiss replica watches de poder, de classe, de xenofobies, d'amors i desamors, de soledats i d'obsessions.

Un diàleg sarcàstic protagonitzat per Àngels Torrens i Fina Tapias, amb el contrapunt exòtic del personatge de la criada, interpretat per Meritxell Costa.

Així swiss replica watches "Un matriimoni de Boston" fa el seu toc de sortida aquest octubre a la Sala Els carlins però espera poder ser representat en altres espais més enllà d'aquest teatre. Un nou projecte més en la llarga trajectòria teatral dels Carlins i, també, de Joan Torrens com a director artístic.

Per els voltants de Tots Sants, es prepara l'estrena de la lectura dramatitzada de El Comte Arnau, el diumenge 31 d'octubre i el dilluns 1 de novembre.

HORARIS DE UN MATRIMONI DE BOSTON

Dissabte 16 d'octubre a les 22:15h
Diumenge 17 d'octubre a les 18:15h
Diumenge 24 d'octubre a les 18:15h

Preu: 10 Euros
Amb Audemars Piguet Replica Carnet de El Galliner: 8 Euros
Espectadors de més de 65 anys: 8 Euros
Espectadors de menys de 25 anys: 8 Euros

Organitza: Casal Familiar Recreatiu
Col·labora: Fundació Cultura i Teatre, Ajuntament de Manresa

As nice because the Audemars piguet city swiss rolex yachtmaster replica of sails chronograph steel replica hexagonal screw lower pushers look, they are a discomfort replica bell & ross br-02 series to benefit from they MontBlanc Replica must be screwed and unscrewed every time to keep water proof within the situation.

 
Bookmark and Share