Els Carlins participa en l´entrega del XII premi Amat i Piniella

19.02.2012

Breitling is a watch that will get lots of recognition because of its brilliance. You consider a Breitling Chanel watches Replica watch and also you cant help but feel like youre searching Hublot Big Bang King Replica in a watch which was produced within the Master Compressor Replica Chronograph heavens. Yes, it seems like Im fueling, but individuals arent my words. Its how people around the globe describe a Breitling watch. Regrettably, exactly the same cant be stated about some Breitling replica watches. We are striving in the same brilliance because the original with each and every watch.

Els Carlins participa aquest proper dimecres 22 de febrer en l'acte d'entrega de la dotzena edició del premi Amat i Piniella. Una participació que es concretarà en una lectura dramatitzada d'alguns articles periodístics escrits per Joaquim Amat i Piniella en mitjans de comunicació manresans els anys 30. Uns escrits que relaten fets i aspectes de la Manresa d'aleshores.

La lectura dramatitzada és dirigida per Fina Tapias i interpretada per Àngels Torrens i Montse Mas. Tot plegat amb l'acompanyament músical en directe de David Martell que interpretarà músiques d'aquells anys.

Tot seguit es passarà donar el veredicte i l'entrega del dotzè premi Amat i Piniella convocat i organitzat per Omnium Cultural Bages i l'Ajuntament de Manresa.

Un acte de lliurament que serà aquest dimecres 22 de febrer, a les 8 del vespre, a l'auditori de la Fundació CaixaManresa, a la plana de l'Om de Manresa.

 
Bookmark and Share