Excuses! Nova estrena als Carlins el 14 i 15 d´abril

26.03.2012

El grup de teatre del Casal Familiar Recreatiu estrena un nou muntatge, "Excuses!", amb la direcció d'Adrià Mas i la participació de Jordi Vilamú, Carla Casarramona, Climent Ribera i Georgina Farrés.

Excuses! té dues representacions d'estrena programades:

Dissabte 14 d'bril, a les 22:00h.
Diumenge 15 d'abril a les 18:30h

A la Sala Els Carlins.
Entrades anticipades a l'adreça web: manresa.fila12.cat

La trama d'Excuses és situa a Barcelona, en un pis de l'Eixample un vespre qualsevol. La Begoña, administrativa, i el Jesús, un arquitecte, formen un matrimoni jove. Per la Begoña aquesta nit és especial: té una sorpresa preparada per al Jesús. Tot és a punt per la gran nit que es presenta sense cap impediment i en un bon restaurant. Simplement genial.

La cosa es complica quan, inesperadament, es presenta a casa un amic d'en Jesús de la facultat. Arriba de viatge carregat de notícies i acompanyat, més tard, per la seva parella la Susanna, que també assistirà en el trencament de la nit preparada per la Begoña.

La tensió en l'ambient es pot tallar amb qualsevol objecte afilat que us pugueu imaginar. Ja que per la Begoña, una dona que no suporta que li aixafin els plans, hagi d'aguantar un amic egoista del seu marit amb la seva parella superba, per culpa d'estar casada amb un calçasses en tota regla fa que la nit que habia de ser genial acabi...

Tot això, i molt més, podreu trobar-ho a "Excuses" una obra escrita per Joal Joan i Jordi Sanchez, on van saber trobar amb clau d'humor la veritat i la mentida de la vida de parella.

En resum, Excuses! són les pors i les contradiccions que s'amaguen darrere de qualsevol excusa. Unes "Excuses!" que podreu veure el proper cap de setmana del 14 i 15 d'abril, a la Sala Els Carlins.

I clicked up a random Aircraft clock photo from the web to supply everybody a perception of what I am talking about: I would like to obtain Chanel watches Replica my grubby little at work among people clocks!!! Much like individuals I Master Compressor Replica Chronograph have noticed in the Breitling retailers. Almost Chanel watches Replica every other airports with these kinds of clocks? I've come across non-instrument style Chanel watches Replica Breitling clocks in European air-ports. It is so precious and it might be an excellent recognition to determine this type of clock.

 
Bookmark and Share