Salomé, estrena el 30 de juny i 1 de juliol

21.06.2012

Salomé

Quins són els límits del poder? I els del desig? És sota l'ombra d'aquestes preguntes que es desenvolupa, sota l'aparença d'un divertimento oníric, Salomé, d'Oscar Wilde que el Casal Familiar Recreatiu presentarà el dissabte 30 de juny, a les 22h, i el diumenge 1 de juliol a les 18h, a la Sala Els Carlins

Sense cap mena de dubte l'autor, un dels més importants artífex de la sensibilitat estàtica contemporània, no podia limitar-se a reproduïr l'argument d'un dels tòpics literaris més usats de tots els temps: el de com Salomé aconsegueix, amb l'ajut de les seves arts, el cap de Joan Baptista de mans d'Heròdes; va, en efecte, molt més enllà.

L'espectacle que us presentem, interpretat per Anna Bertran, Roger Cirera, Aleix Compte, Joan Domènech, AlbertReplica Breitling Avenger watch Panerai Luminor Submersible Replica Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replica Giralt, Montse Mas, Maribel Montardit i Anna Selga. Un muntatge, dirigit per Alvaro Sanjuan, us ofereix un joc tragicòmic de mort i passió cortesanes, fent sempre gala de l'exquisida ironia que caracteritza l'autor.

Dissabte 30 de juny, 22h
Diumenge 1 de juliol, 18:00h

Entrades els mateixos dies de la representació, mitja hora abans, a la taquilla de la Sala Els Carlins

 
Bookmark and Share