24/10. 18h. Xiula - TARIMA


Una proposta de TARIMA en el marc de la campanya Fem soroll per fer teatre! la campanya conformada per artistes, tècnics, programadors, mecenes, prestadors i públic que aposten per l'entitat i que hi col·laboren. És una campanya amb programació musical de qualitat durant aquest 2021. La majoria dels ingressos de les entrades aniran pels artistes, si bé una part es destinarà a pagar l'equip de so. Són entrades amb dos preus: l'òptim i el mínim. Cadascú podrà escollir el tipus d'entrada a l'hora de comprar-la.


SINOPSI


Això és un concert terapèutic familiar, per aquest ordre. Ha arribat l'hora de fixar-nos en el què ens passa a tots i totes des del moment en que criem i l'univers ens canvia. Aquest cop, doncs, el viatge serà a través de diferents moments de la criança, de moments familiars ineludibles amb la intenció que tothom s'hi pugui sentir reflectit. Com sempre a través de la música, l'humor i la interacció amb el públic, els XIULA miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per pares i mares.Hi haurà moments per riure, per cantar i ballar però també per plorar ben agafats i deixar que la tristesa ens visiti. Ja des d’abans de l’inici de l’espectacle, el clima creat serà el d’una sessió de teràpia amb tocs sorprenents. El públic haurà de respondre unes enquestes virtuals i entrarà en una sala on els rebrà un terapeuta i anirà situant-los en l’aquí i ara. A partir d’aquest començarà el recorregut musical pel cinquè disc de XIULA amb tots els seus altibaixos i amb visites sorpresa d'alguns clàssics del grup fins a un final de celebració conjunta. Emocions i electrònica en un espectacle interactiu amb més fibra que abraçar-te a un codony.CONTINGUT PEDAGÒGIC


L'espectacle proposa un espai de confiança i acollida on mitjançant la música i la posada escena, es vagi posant llum als principals reptes de la criança i la vida familiar. Fent bon ús del sentit de l'humor i la mirada tendre, petits i grans es veuran tocats per aquest viatge cap al reconeixement dels vincles més importants de la vida, alhora que es celebra la importància de ser qui som, no qui hauríem de ser. Tant les cançons, com el llenguatge, com les diferents dinàmiques construeixen un espectacle proper on la mirada i el protagonisme s'acaba desviant cap al públic i on aquest acabarà desenvolupant un paper actiu a nivell experiencial i sobretot emocional.

ENTRADA GRATUÏTA PELS MENORS DE 2 ANYS QUE HAURAN DE SEURE A LA FALDA D'UN ADULT.