7 de maig/ Magalí Sare i Sebastià Gris/ 20h

COMPRA LA TEVA ENTRADA AQUÍ


La campanya 'Fem soroll per fer teatre' és una programació musical que uneix artistes, programadors, tècnics, mecenes i públic per poder pagar el nou equip de so professional que s'ha instal·lat a la sala, amb part de la recapatació de les entrades!


PREU ÒPTIM 15€/ PREU MÍNIM 10€. Si vols comprar l'entrada a preu mínim cal que apliquis el descompte disponible al moment del pagament.


Magalí Sare & Sebastià Gris ens presenten el seu nou disc titulat “A boy and a girl” de la mà ‎del productor David Soler i Santi Careta.‎ Considerat un dels millors discos de World Music per la World Music Charts Europe.

Després del primer disc en solitari “Cançons d’amor i dimonis”, Magalí Sare comença una ‎nova etapa en què aposta per l’experimentació i la creació d’una unió entre la música clàssica ‎i la moderna, mons que sempre han estat presents durant la seva trajectòria. D’aquí neix ‎aquesta proposta formada per un conjunt de cançons d’orígens tan diferents com el folklore ‎mallorquí i la música clàssica de cambra, totes elles abraçades pels diferents paisatges que ‎crea l’electrònica. ‎

Magalí Sare ha estat la veu de l'anunci d'estiu 2020 d'Estrella Damm, compromís i en els seus inicis, es va donar a conèixer al gran públic com a soprano del Quartet Mèlt, guanyador ‎del concurs musical Oh Happy Day de TV3 l’any 2015. Ha estat la veu del disc ESTÓMAC ‎de la pianista i compositora Clara Peya i té un duet amb el contrabaixista Manel Fortià.‎


PREU ÒPTIM 15€/ PREU MÍNIM 10€. Si vols comprar l'entrada a preu mínim cal que apliquis el descompte disponible al moment del pagament.