microFINAL! - Premi Jove de Microteatre

El Premi Microteatre Jove té per objectiu premiar una obra de microteatre original i inèdita realitzada majoritàriament per joves menors de 30 anys del Bages.


La final tindrà lloc el diumenge 30 de juny a les 19h a Els Carlins en una sola sessió, on els 4 finalistes presentaran les seves obres, una darrere l’altra.


Als vots del jurat, compost per membres de l’entitat, s’hi sumarà el vot del públic assistent, que podrà votar des del teatre un cop s’hagin representat les quatre obres.


Les entrades valen 4€ i es poden adquirir fent clic en aquest enllaç o a través del web de elscarlins.cat


Viatge al centre del No-Res


La Blanca ha de realitzar un simple procediment burocràtic. Però el que en un principi semblava una ràpida trucada, es convertirà en el viatge de la seva vida. O de la seva mort.


A càrrec de No-Res Teatre. Adrià Serra (dramatúrgia), Sònia Catot (actriu), Climent Ribera (actor).


Nèbula


Any 1786. Després de mudar-se a Anglaterra, Caroline viu a l'ombra de les descobertes del seu germà William. Però quan aquest la deixa sola una nit, Caroline farà un descobriment que canviarà la seva vida.


A càrrec de Clara Badia Franch, Daniel de Pedro Ribas, Albert Lladó Quer, Marc Freixa MuñozEl Trívial


La Lídia està emocionada perquè per fi coneixerà al Pau en persona, després de tant temps de converses per xat. Però a la cita s'hi presenta l'Alba, la germana del Pau, amb un joc... especial.


A càrrec de Jèssica Rivero Prat i Carla Garcia Sansegundo.
CAT Fetish


Dues amigues de tota la vida, dos guàrdies civils destinats a Manresa, una semi-biòloga estudiant de la UOC, un “pringat no-pagafantes”, una encarregada de RRHH, una cambrera maldestre i una drag-queen post-adolescent. Què tenen en comú? Res, misteri resolt. On es posen en comú? A la CAT Fetish! Una rave manresana sense cap mena de sentit. Algú ha dit que troba a faltar sortir de festa?


A càrrec de Komando: Judit Aguilera, Andrea Hernández, Cristina Cruz, Mireia Galí, Laia Galí

Sergi Gamisans, Carles Codina, David Capsada, Jordi Vilamú, Jordi Suárez, Juanma Rodríguez (direcció)