Tallers de teatre

La formació teatral ha estat des del seu inici un dels pilars de l’activitat a la Sala Els Carlins. Des de l’any 1995 “Els Carlins” Tallers de teatre ofereix, formació teatral continuada per a nens i joves. Els Tallers de Teatre, gestionats per la Fundació Cultura i Teatre, són una porta oberta per descobrir i aproximar el fet teatral als més joves, donant-los la possibilitat d’aprendre diverses disciplines, com: el treball en equip, la comunicació verbal i no verbal, l’expressió, la lectura, la memorització, la creativitat, etc.

“TALLER DE TEATRE” és un espai d’aprenentatge teatral i vital, tant pels més joves com pels adults, dins del marc d’un espai tan emblemàtic a la ciutat com és la Sala Els Carlins. Volem oferir una oferta formativa àmplia i rigorosa. No som una acadèmia, som un espai artesanal on conjuguem els valors de l’associacionisme i el voluntariat, amb un treball educatiu lúdic però rigorós.

NIVELLS

INSCRIPCIONS . Dimecres i divendres de 18:00 a 20:00 al Punt d’Atenció (C/Sant Miquel,10) o a elscarlins@elscarlins.cat.

Obertura inscripcions : 6 de setembre

TALLER D’INICIACIÓ.

Els joves que fan teatre incentiven la creativitat, milloren l’expressió verbal i corporal, aprenen, treballen en equip i milloren la seva intel·ligència emocional.

Horaris : Divendres de 18:00 a 20:00 h. d’octubre a juny

Data inici : 4 d’octubre

Edats : De 8 a 12 anys.

Quota mensual :  42,00 (Socis Casal Familiar Recreatiu dte. 20% a primera quota)

Professora :  Elisa Jorba

 

TALLER JUVENIL

Ens introduirem al món del teatre i treballarem la dicció, l’expressió corporal i el moviment escènic per posar-ho en pràctica amb un muntatge. durant el curs tastarem d’altres disciplines com són la música, el ball o la lluita.

Edats : De 12 a 17 anys.

Horaris :

Grup 1: Dijous de 18:00 a 20:00 h. d’octubre a juny

               Data inici : 3 d’octubre

Grup 2: Divendres de 18:15 a 20:15 h. d’octubre a juny

                Data inici : 3 d4octubre

Quota mensual :  42,00 (Socis Casal Familiar Recreatiu dte. 20% a primera quota)

Professora : Ada Andrés

GRUP DE TEATRE JUVENIL.

Si ja has fet un aprenentatge teatral ara et convidem a posar-ho en pràctica en un grup de teatre format per joves. No és tracta d’un taller de teatre convencional, ara gestionarem el grup, prepararem el nostre muntatge i el presentarem al públic. Per poder participar-hi només et demanem compromís i ganes d’assumir aquesta responsabilitat per gaudir-ne més.

Horari : Dimecres de 18:30 a 20:00 h. (horari proposat, obert a canvis)

Data inici : 9 d’octubre

Edat : A partir de 17 anys

Quota mensual :  38,00

Coordinador i director : 

 

TALLER PER A ADULTS

El teatre és un element lúdic on podem compartir experiències i companys, ens introduirem mica en mica en aquest món fascinant. No cal experiència prèvia, només ganes de treballar i deixar-se portar pels nostres personatges.

Aprofundirem en les diverses matèries teatrals i treballarem la veu i el cos.

Horaris : Dilluns de 20:00 a 22:00 d’octubre a juny

Data inici : 7 d’octubre

Edats : Majors de 18 anys.

Quota mensual :  35,00 (Socis Casal Familiar Recreatiu 32,00)

Professor : Lluís Barrera