VaCarlins un projecte de tots per a tots!

      

Amb el suport de :

 Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

 

Col·labora, és mol fàcil. Fes el teu donatiu al compte ES27 0182 2949 5102 00001294. Per qualsevol dubte et pots adreçar a elscarlins@elscarlins.cat

Les teves aportacions tenen una deducció de l’IRPF del 75% en els primers 150,00 i del 30% a la resta.

Accions a realitzar.

La Sala els Carlins ha d’esdevenir el centre cultural dinamitzador del Centre Històric i volem convertir-la en un centre cultural de referència a la ciutat. Per aconseguir aquests objectius hem preparat un Pla de treball pel trienni 2018-2020 amb tot un seguit d’accions i objectius concrets.

Reforma de la Sala.

El primer objectiu estratègic és la reforma de la sala d’espectacles per poder acollir més activitats i en millors condicions.

En aquesta fase es milloraran les instal·lacions tècniques de la sala, en especial de so, i es procedirà a fer la rehabilitació i embelliment de tot aquest espai. També s’aprofitarà per realitzar la primera part del canvi del sistema de climatització amb la col·locació de tots els tubs a la sala.

Pressupost : 33.576,00

Calendari : Març-abril 2019

Canvi sistema de climatització.

L’actual sistema de calefacció presenta una situació molt precària. Es tracta d’una caldera de gas-oil molt ineficient i contaminant que no compleix la normativa actual, i ens condiciona la llicència d’activitats. També es tracta d’un factor de risc important perquè el seu delicat estat pot comportar una aturada definitiva. Tot el sistema de distribució dels conductes es troba molt deteriorat i a més no compleix les normatives actuals de seguretat.

El nou sistema de climatització constarà de calefacció i aire condicionat, amb la qual cosa la sala guanyarà molt confort i operativitat en els mesos d’estiu.

Pressupost : 97.000,00

Calendari : juliol 2019

LES OBRES AVANCEN SEGONS EL CALENDARI PREVIST.