top of page

CINEXIC A ELS CARLINS - EL MILLOR CINEMA INFANTIL EN CATALÀ!

El millor cinema infantil en català arriba a Els Carlins!


Des d’aquest mes de gener, Els Carlins s’adhereix a CineXic, un programa d’impuls del cinema infantil en català a través d’un circuit de sales arreu del territori impulsat per Òmnium. Cada mes, a Els Carlins programarem una nova pel·lícula per gaudir amb els petits de la casa.


Aquest 18 de febrer a les 11h30 hi haurà el passi del film 'L'univers en miniatura de No-No'. Edat recomanada 3 anys o més. Preu 4€ (descomptes per socis d'Òmnium). Film en català que forma part de la programació de Cinexic.L’ornitorrinc No-No i els seus amics i amigues viuen a Les Basses del Bosc una vida tranquil·la i pacífica on fan pícnics i migdiades… fins que passa alguna cosa! La colla d’en No-No sempre és a punt per viure una gran aventura! La pel·lícula està formada per dos episodis: A No-No de viatge al món en miniatura, la màquina d’encongir porta el protagonista a prendre la mida d’una formiga i a veure el món des dels seus ulls. A No-No i les peripècies aquàtiques les aigües inunden tot el poble i la colla ha d’embarcar-se en un vaixell per sortir-se’n.


Dues històries plenes d’emoció i humor, on els animals protagonistes que viuen envoltats de natura comparteixen moments d’amistat superant les adversitats amb alegria i enginy. L’animació 3D de colors brillants i alegres simula la textura de la plastilina i la tècnica de l’stop-motion, fent que els personatges surtin de la pantalla i sembli que gairebé els podem tocar. Un petit univers vibrant i delirant!


bottom of page