top of page
Foto del escritorSala Els Carlins

CINEXIC A ELS CARLINS - EL MILLOR CINEMA INFANTIL EN CATALÀ!

Aquest octubre, Els Carlins es torna a convertir en un espai de referència per al cinema familiar en català a la comarca amb la nova temporada de Cinexic, una experiència cinematogràfica per a tota la família. Amb la voluntat de promoure el consum audiovisual en llengua catalana, Cinexic - impulsat per Òmnium Cultural - aposta per pel·lícules familiars de qualitat que fomentin l’ús del català entre els més petits. 


El proper diumenge 13 d’octubre a dos quarts de dotze, a Els Carlins es projectarà “Fritzi. Un conte revolucionari”. Es tracta d’un film animat que transporta el públic a la tardor de 1989, un moment històric clau. A través dels ulls d’una nena de 12 anys, els espectadors reviuran els canvis profunds que van culminar amb la caiguda del mur de Berlín. Edat recomanada: a partir de 7 anys. 


En aquesta ocasió, des d’Els Carlins - amb col·laboració amb Òmnium Cultural - s’ha organitzat una xocolatada mitja hora abans de la projecció al pati de l’entitat. És una ocasió perfecta perquè grans i petits comparteixin moments abans de gaudir de la pel·lícula. 


El film té un preu de 4€ i és gratuït per a menors de 5 anys. Les entrades es poden adquirir a: elscarlins.cat.




Comments


bottom of page