top of page

ENTRADES JA A LA VENDA - ELS PASTORETS D'ELS CARLINS26, 29, 30 de desembre i 1, 6 i 7 de gener a les 18h cada funció!


“Heu’s aquí una vegada, quan el món era un desfet de dolenteria, el dimoni campava per les seves...”. El Lluquet i el Rovelló han sentit un munt d’històries que els conta l’àvia abans d’anar a dormir, però no s’imaginen que una nit ells mateixos poden acabar-ne sent els protagonistes.


A la vora del foc, els dos vailets escoltaran una rondalla que la viuran com a nova i única encara que ja fa més de cent anys que s’explica cada Nadal a l’escenari d’Els Carlins. Enguany, a partir del dia de Sant Esteve i fins al 7 de gener, l’espai acollirà sis representacions d’Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, en una versió d'un text que és un dels clàssics del teatre català. Davant l’èxit de les 5 funcions de l’any passat, amb una alta ocupació de la sala, l’entitat ha apostat per ampliar el nombre de representacions.


Més de 40 intèrprets, pujaran a l’escenari per representar una de les obres més populars de l’escena catalana i compartir la màgia del Nadal amb petits i grans. Els Carlins, que ha mantingut vives les representacions del conte nadalenc a la ciutat de Manresa, treballa amb la voluntat de vincular tradició i modernitat en cada escena. Després d’uns anys de canvis, l’entitat consolida la proposta escènica actualitzada i manté el gruix de l’elenc que van intervenir en la passada edició amb alguna cara nova en el repartiment.


26, 29, 30 de desembre i 1, 6 i 7 de gener a les 18h cada funció!bottom of page