top of page

INSCRIPCIONS OBERTES CURS D'INICIACIÓ A L'ESCRIPTURA TEATRAL

Aquesta primavera, des d’Els Carlins amplien les seves formacions i es llancen al món de l’escriptura teatral. Els Carlins estrena una nova línia de formació dedicada a la dramatúrgia

Aquesta primavera, des d’Els Carlins ampliem les formacions i ens llancem al món de l'escriptura teatral. L’entitat manresana, conscient de la poca formació que hi ha enfocada a la dramatúrgia, hem creat una nova línia per fer néixer nous dramaturgs a la comarca.

El “curs d’iniciació a l’escriptura teatral”, impartit per Sílvia Navarro (graduada en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre i amb un Postgrau en Guió i Realització de Programes d’Humor), tindrà lloc els dies 13 i 27 d’abril i 11 i 25 de maig de 10 a 13h a Els Carlins. És una formació intensiva i presencial adreçada a totes les edats, que té com a objectiu conèixer tots els mecanismes dramatúrgics principals i poder escriure una primera peça de micro-teatre. Aquest text breu es podrà presentar en el Premi Jove de Microteatre que ofereix la mateixa entitat.

Les inscripcions es poden fer fins al 31 de març a l'enllaç.







bottom of page