top of page

Item List

Amadeu

La vida del famós compositor Wolfgang Amadeus Mozart és el fil condutor d’Amadeus. Una repàs biogràfic fet desde l’óptica del seu rival Antonio Salieri. Dirigit per Joan Torrens, Amadeus, va ser estrenat el 2003 en motiu del centenari del Casal Familiar Recreatiu iva representar un muntatge de gran ambició per a l’entitat. Un espectacle interpretatiu on l’escenografia i el vestuari s’hi van conjuntar de manera especial.

Read More

Cecília Ce

Basat en la novel·la de Mercé Rodoreda, El carrer de les Camélies, explica la vida de la protagonista d’aquest relat, Cecilia Ce. Una vida explicada a través de diferents monólegs que, interpretats per cinc dones diferents, representen els moments més importants del recorregut vital de Cecilia Ce. Va ser estrenat l’any 2008, en motiu de l’any Rodoreda, sota la direcció d’Ivan Padilla.

Read More

Comèdia Negra

Un escultor i la seva amistançada agafen en préstec els mobles del seu veí col·leccionista aprofitant la seva absència, amb l’objectiu d’impressionar un possible mecenes multimilionari i, també, al pare de la noia. Una apagada de llum complicara la vetllada. Dirigit per Joan Torrens va ser estrenat l’abril de 2006,i va recollir una trentena de premis després d’un any d’actuacions en diverses mostres i concursos.

Read More

Després de la pluja

En el terrat d’un gratacel en una gran ciutat on fa més d’un any que no plou, coincideixen oficinistes que han pujat furtivament a l’aire lliure per fumar, un plaer prohibit per l’estricte reglament de l’empresa. Tots, tant secretàries com directius, busquen un racó anónim on poder extingir alguna cosa més que l’angoixa de l’addicció. El primer muntatge del grup juvenil del Casal que, sota la direcció d’àngels Torrens, va ser estrenat l’any 2006.

Read More

El casament dels petits burgesos

El casament dels petits burgesos, escrita el 1919, és una peça de la primera época de Brecht. L’aparent simplicitat d’aquesta obra enclou una gran dificultat a l’hora de representar-se. “El casament” és una obra coral, amb una configuració de peça de rellotgeria. El seu diàleg precós i funcional, pretesament naturalista, acaba resultant absurd. Hom diria una mena de joc dels disbarats que la ironia de Brecht i de la pròpia interpretació dels actors ompliran de sentit. Dirigit per Fina Tapias i àngels Torrens ha estat un dels muntatges més representat i premiats.

Read More

El Poema de Nadal

L’intens text de Josep Maria de Sagarra, barrejat amb la tradició músical del Nadal són els ingredients que formen el Poema de Nadal. Una representació tradicional del Nadal on es presenta una versió teatralitzada del Poema de Nadal, de Josep Maria de Segarra, interpretada per cinc actors del grup de teatre amb la col·laboració de diversos músics i cantaires que complementen el poema de Nadal de música en directe. Representat desde l’any 2007, amb la direcció artística de Fina Tàpias i direcció músical de Josep Maria Aloy.

Read More

El cafè de la Marina

El Café de la Marina és, juntament amb l’Hostal de la Glória, un dels poemes dramàtics de Sagarra que ha fet més fortuna. Constitueix la demostració més clara de l’habilitat poètica de Sagarra i també de la seva capacitat per reflectir ambients, personatges i la riquesa de la llengua popular, que després va plasmar fidelment en algunes de les seves obres. Un muntatge que el Casal Familiar Recreatiu va estrenar l’any 1999 sota la direcció artística de Joan Torrens.

Read More

El compte Arnau

Lectura dramatitzada d’un text polític, presentat amb una versió reduïda, que explica la llegenda popular d’aquest personatge mític de l’univers medieval català.. Un poema de Josep Ma. de Sagarra acompanyat amb música, original de Pep Torras, interpretada per violoncel. Un recital dirigit per Joan Torrens i interpretat a quatre veus.

Read More

Estimat Miquel

Estimat Miquel és un homenatge a l’obra poetica d’un dels poetes catalans més populars, Miquel Martí i Pol. Una combinació precisa d’alguns dels seus poemes que es van portar a escena a través de l’escenificació feta per Joan Torrens, l’any 1999.

Read More

Excuses

Barcelona, un pis de l’Eixample, un vespre qualsevol. La Begoña i el Jesús formen una parella perfecta. La Begoña té preparada una nit especial pel Jesús, però tot es complica quan arriba un amic com, el Christian, i més tard la seva parell, la Susanna. Una paródia en clau d’humor sobre el món de la parella, tractada amb un estil fresc i directe, com correspon als seus autors : Joel Joan i Jordi Sànchez. Muntatge estrenat pel grup de teatre del Casal els dies 14 i 15 d’abril de 2012.

Read More

L'Art de la Comèdia

… Una declaració incondicional d’amor pel teatre el qual reafirma la seva veritat al confessar que menteix…

El director d’una modesta companyia de teatre, Oreste Campese, va a demanar ajuda al nou governador civil, acabat d’arribar al poble, després de l’incendi de la carpa móbil on actuava la companyia. Després d’aquesta visita el governador en rep d’altres i l’argument juga a confondre l’espectador, que no sap si els visitants són els personatges reals o, en canvi, són actors de la companyia de teatre d’Oreste Campese. Aquest muntatge es va estrenar a la Sala Els Carlins de Manresa el dia 29 de març de 2014.

Read More

L'últim estiu

Cada any, una antiga colla d'amics aprofita l'estiu per retrovar-se al poble on van créixer junts. El primer que fan sempre l'Anna i el seu germà, en Serguei quan tornen al poble és convidar els seus amics a la casa familiar per celebrar l'inici de l'estiu i compartir tot el que ha passat durant els mesos que no s'han vist.
Aquest any, la novetat és que en Serguei s'ha casat i ha portat la seva dona al poble perquè conegui la seva colla. Però la dona d'en Serguei és la Sònia, una antiga nòvia del seu millor amic, en Mikhail, i la seva presència farà que es despertin vells sentiments i aquest estiu no sigui tan tranquil com l'esperaven.

A càrrec del grup de teatre Mala Fama

Read More
bottom of page